closets

Min högsta önskan just nu är en stor fin färgglad sommargarderob som inte behöver ett ändå plagg till!

Här är lite inspiration:
weheartit

wohooo

Jejj!! Anledningen varför jag inte bloggade alls igår var att jag hade FM, Finlands mästerskap. Och gissa vad...vi fick brons i juniorFm och med det andra laget vann vi seniorFm!! Herregud Finlands mästare!! :D

Hejhoj nu skall jag på stan, måste bara få det där ur mig!

they're mine

Eller borde rubriken kanske ha varit HELP ME! Det är nämligen så att jag hittade skitfina skor idag när jag var på stan. Eller skitfina enligt mig, mamma bara höjde på ögonen och bytte samtalsämne så fort jag började tala om dem, haha.

De kostar 95€ vilket i och för sig inte är så mycket för skor men mycket för mig, och jag vet inte riktigt vad jag skall göra..Tror trots allt att jag antagligen måste gå och köpa dem eftersom jag tänker på dem hela tiden! Haha..

Så här ser de ut:


Hittade även dessa som ser ganska fina ut..såg desvärre inte dem i butiken.

Åhh måste bestämma mig.

the cutest little fashionista ever


tävling

Jag tänker i varje fall vara med och tävla om denna goodiebag på Nattis blogg! Tänker inte ni!? Klicka då här.


back

Hello dålig uppdatering jag vet, men det är bara så mycket hela tiden. Både i skolan och så har jag ju träningar typ hela tiden nu när FM närmar sig!

Idag har jag i varje fall gått mkring på stan och kollat. Hittade mycket fint men allting fick sättas och väntas och nu skall jag sova på dem en natt och sedan se om jag bestämmer mig för att köpa något av dem!

Ha det bra, vi ses!


RSS 2.0