urban outfitters


Älskar Urban Outfitters! Deras butik i Stockholm är bara så ljuvlig och deras kläder ännu ljuvligare. Jag bara önskar att de skulle ha en butik i Finland, och jag vet...det är jättedyrt...men om det bara skulle finnas så skulle det vara värt att köpa något dyrt därifrån då och då. Vad jag åtminstone kunde göra var att surfa in på deras hemsida och få så mycket ljuvlig inspiration jag bara kunde ta in. Måste kanske beställa något därifrån nåt tag..

Det är så svårt att välja en favoritoutfit, men om jag skulle måsta välja så skull jag kanske välja den boho-aktiga klänningen med den stickade tröjan, men den mönstrade kjolen är bara för cool!
Vilken är eran favorit?

trousers


Har fått en kick på färgade och annorlunda byxor, fast jag alltså inte ännu äger ett par. Jag är trött på bara blåa och svarta stuprörsjeans. Byxor i annan form, färg och mönster skulle vara en så kul omväxling! Speciellt de gula i mitten från mango så fina. Så detta är vad jag kommer att titta efter nu i vår!
De andra byxorna kommer från Zara, Urban Outfitters och Mango.

shoes


...again.


Visste skulle det vara härligt att någon gång gå på spontan shopping? Att se ett par alldeles härliga, men dyra, skor i ett skyltfönster och bara gå in och köpa dem, precis som i sex and the city! Någon gång i framtiden då jag har lite "extra" pengar så är det exakt vad jag tänker göra! Helt perfekt skulle det ha varit att köpa michael kors skorna på det sättet men efter många om och men så tror jag att jag ändå bestämt mej för att inte köpa dem. Det här är en av mina "hundra-saker.jag-ska-göra-innan-jag-dör-grejjer"!

lace
carrieTara hade denna härliga bild på sin blogg, förlåt jag bara måste :)

beach


Då jag skrev inlägget om bikinisarna blev jag så beach inspirerad att jag letade fram lite beach bilder på we<3it.bikinis
Äntligen fick jag upp mitt första collage på bloggen! Det tog en stund eftersom jag först gjorde det på powerpoint och det gick inte att öppna på blogg.se, men nu är det i varje fall här.

Dessa bikinis från H&M är alldeles superfina! Bäst tycker jag om nummer 4 och 5. Vilka gillar ni bäst?

marykate&ashley


Mary Kate och Ashley Olsen är bara de coolaste tvillingarna i hela världen! De har så sjukt snygg stil, men det som jag älskar mest av allt är deras hår!! Vet någon om man får samma resultat med OSIS+ stylingpulver?

high heels

Får jag fråga, vem är inte obsessed med skor?? Det är jag i varje fall men tyvärr är min samling inte så värst stor..ännu! Varför måste dessa kära objekt vara så förskräckligt dyra??

bloglovin

Nu kan ni följa min blogg med bloglovin!
Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

lace and red lips


Efter att ha gått runt i några butiker och bl.a. bakat en tårta med Tara var det dags för mig att byta kläder eftersom min bror fyllde år igår. Och herregud, jag har aldrig haft så svårt att välja kläder i hela mitt liv! Slutresultatet blev bra i varje fall tycker jag.

Spetsklänning-H&M, svarta byxor-JC, bälte-mammas, skor-DinSko och en massa smyckenmichael kors


Skjorta-H&M, tröja-H&M, svarta byxor-JC, bälte-mammas, skor-Michael Kors
Smyckena är bl.a. från Accessorize, Bijou birgitte, mammas och Humanity

Skorna är tyvärr inte mina. Hittade dem idag i en butik på 70% rea! Men jag vet inte vad jag skall göra för de är nämligen typ en storlek för stora..ska jag köpa dem och ha lite tjockare strumpor i dem eller ska jag låta dem vara? Jag är verkligen så sugen på attköpa dem men lönar det sig? Tror att jag skall gå och titta på dem en gång till...vad tycker ni?

Tack till min mästerfotograf Tara <3

summer inspiration


we<3it

Snälla någon ge mig sommar.NU.

tävling


Emy har en tävling på sin blogg där man kan vinna så här fina smycken! Så klart är jag också med och tävlar och skynda er för tävlingen avslutas redan idag.

jewellery
We<3it


Jennifer ForsbergBl.a dessa hittade jag bland nyheterna på JFR!
efterlyses

Var hittar man en snygg hatt. Om den är svart, brun eller beige har ingen skillnad!


sex and the city

Gonatt! Nu blir det dags för lite Sex and the City! Det är så ljuvligt att titta på allas, speciellt Carries, kläder och väskor men framför allt skor!


Underbara Carrie i en underbar outfit!


Jag vet i varje fall att jag skulle dö för en sådan där walk in closet! Skulle inte ni det?

den perfekta kuvertväskan

Har hittat den perfekta, glada kuvertväskan! Men hittar inget pris varken på hemsidan eller i elle. Is that a bad or a good sign? Hmm..Tyvärr har jag inte tagit bilden själv vilket jag innerligt hoppas att jag kommer att kunna göra en vacker dag!

Väskan kommer alltså från Roger Vivier och ligger just nu uppe på min number 1 have-to-have!


There is so much to do and so little time to do it in

Förlåt för en vädigt dålig update, men det har hänt så väldigt mycket denna vecka! Bloggar sedan när jag hinner :)

RSS 2.0