inspiration

Hade en väldigt mysig date med mina ELLEtidningar. Här är lite av all den inspiration jag fick!


Uppvikta byxbuntar

V-ringat

Fina kragar

Svarta promenadskor

"Byx-byxor"

Mysiga stickade tröjor

Smala guldringar

Second hand bälten

stars and stripes


Just nu mår jag jättebra! Märker att jag var i stort behov av detta jullov och det är så skönt att vara ledig. Jag har helt glömt att berätta om min ljuvliga vecka! Förra veckans fredag var jag på en superrolig middag för Hgks tränare, julgrisen, som slutade med dans på Helmi, på lördag var det lillajulsfest och så kunde det inte sluta mer perfekt, nämligen med en middag och övernattning hemma hos mig med världens finaste tjejer <3


metallicJag hade en jättemysig jul och hoppas att ni också hade det! Men tyvärr blev det ingen bra outfit-bild men här är en liten sneak peak på vad jag hade på mig. Ett par metallicbyxor jag hittade i mammas skåp, Hm och en vit-svart kragskjorta från Zara.

love


(källa)
Blev helt förälskad i denna bild, men kan inte riktigt säga varför..En sak jag är säker på är att jag vill ha den där kameran, den där hyllan OCH det där håret!


before i die

weheartit
Och detta är ändå en bråkdel av de saker jag vill göra förrän jag dör. Började faktiskt göra upp en 100-saker-att-göra-förrän-jag-dör-lista och där det just nu finns 154 punkter..det kanske säger något om hur mycket bra det verkligen fanns..

knitwear


Det var väldigt länge sedan sist men jag tänkte att jag skulle försöka börja blogga igen!
Annars går det jättebra, har ju börjat i gymnasiet nu iår och trivs jättebra och har fått en massa nya vänner!
Hoppas att ni också har det bra! Kram

RSS 2.0